Noc je horší/píseň/

Noc je horší/píseň/

Anotace: tak trochu jsem si hrála..njn:)pls o komentáře

Den je zlej
ale noc je horší
..přece se nebudeš bát..
Vždyť ty si ten
kdo ráno rozehrál den
..teď nechceš se znát..

Nestvůry, příšery a taky trochu ty
ptáš se, ptáš, proč nenechají tě být
proč nenechají tě snít /o vílách kouzelných/
drásá tě to, asi jak zuřící lvi

Ten tvůj pocit strachu znám
ten tvůj pocit strachu též prožívám
Pocit utrpení
pocit zapomění
ten pocit plný sil
jenž proudí ti do žil

Já slibuji
Už nikdy nebudeš sám
Už nikdy nebudeš se na tohle ptát
Už nikdy
nikdy nebudeš se bát svého vlastního já
Autor Barbie_Incident, 17.12.2007
Přečteno 339x
Tipy 4
Poslední tipující: pejrak, Bíša, Kirsten
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je dobry hmm nebo spatny hmm?:D:D

18.12.2007 15:00:00 | Barbie_Incident

Hmm...

18.12.2007 11:20:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí