Aspoň na chvíli

Aspoň na chvíli

Anotace: Co k tomu dodat...

Hledala jsem
plamínky v očích,
které tam byly,
kdykoliv ses´
na mě podíval.

Vyhasli...
Vyhasli stejně
jako vyhasíná láva
po velkém výbuchu.
/vášně a lásky/

Hledám je
a tápu
se zavřenýma očima
a hluchotou
ušních boltců.

Němě křičím
do světa skřítků,
aby mi dali
za pas růži
a pocit milovanosti.

Aspoň na chvíli...
Autor qpal, 17.12.2007
Přečteno 383x
Tipy 8
Poslední tipující: Roger, už ne pernikova princezna, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:+)

18.12.2007 11:18:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí