Smutné Vánoce

Smutné Vánoce

Anotace: Pro Šírka... :,( + 17.7. 2007

Dnes nesla jsem Ti vánoční stromeček,
ale jediné co zdobí, je tvůj smutný hrobeček.
Vím, miloval jsi Vánoce,
a tvého mladého života, já lituji velice.

Spoustu dárečků v podobě věnců smutečních
už brzy zakryje bílý sníh,
jenže nic nezakryje prázdné místo v naších srdcích.
Pět měsíců cítíme jen bol a žal
a pořád jen přemýšlíme kdo tobě život vzal.

Pod stromeček každý z nás si přeje, abys žil,
abys Vánoce s námi oslavil,dárky rozbalil,
jen abys s námi byl.

Proč nesplní se přání, které jde od srdce,
proč jen do nebe já smím Ti přát krásné Vánoce.
Proč pod stromeček nedostal si žít alespoň dvacet let,
proč za hranice žití, musel jsi odletět.

Vánoce, toť čas andělů nebeských
a já vím, že ty nyní jsi jeden z nich.

Prosím přileť, jen jednou chci slyšet zase Tvůj smích...
Autor Piitulka, 17.12.2007
Přečteno 350x
Tipy 3
Poslední tipující: Tearful Princess, NikitaNikaT., Kanzy
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Celkem hezky napsáno, upřimné s nádechem smutku. Je mnoho těch, jež Vánoce neslaví, pro něž jsou letošní Vánoce třebas opět smutkem, bo samotou.

20.12.2007 12:44:00 | NikitaNikaT.

moc pěkná báseň.Ráda bych řekla,že chápu co cítíš,ale já tohle nezažila a tak o tom asi nevím nic.Ale i tak ti přeji co nejhezčí prožití Vánoc,i když to určitě nebude jednoduché...

18.12.2007 07:45:00 | Kanzy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí