Hledání

Hledání

Anotace: ...Prázdno svírají prsty v křeči Nic nenašly, proto brečí...

Rty na zámek, oči na klíč
Dlouhá rána srdcem na příč
Rudá rána v černým srdci
Tmavý slzy tečou v kleci

Jiskry za očními víčky
Na dlaních plameny svíčky
Rty jsou zticha, oči mlčí
Malá duše v těle brečí

Prsty svírají, ruce tápou
Nic nenachází, nic nechápou
Prázdno svírají prsty v křeči
Nic nenašly, proto brečí
Autor branwen, 19.12.2007
Přečteno 280x
Tipy 4
Poslední tipující: Meriel, Monsignore
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nebreč Štěňátko, ono se vyčasí a zase vyjde sluníčko. Držím ti palečky.

19.12.2007 10:32:00 | Dračičák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí