Rytíř..

Rytíř..

Anotace: //...//

Rytíř cválá na oři svém věrném,
Válčí s nocí a soupeří se dnem.
Hustými lesy a rozlehlou krajinou
míří za láskou svou jedinou.
-Ta je vězněna v kamenné věži,
kde čáry a kouzla přísně ji střeží.

Rytíř cválá, brnění se leskne,
On však na svém duchu nepoklesne..
A už je tu! Srdce prudce mu bije
a vzhlíží k té, kterou miluje
Když náhle.. –co je to za hrozivé rány?
-uši jeho jsou tím hlukem drásány –

Rytíř kácí se k zemi,
ptajíc se sám sebe: „Promine mi?“
V srdci neklid, otázky bol
-Ví, že prohrál svůj životní boj..
Umírá a ví, že na nápravu je již pozdě.
Duše jeho bude navždy bloudit v temném hvozdě..
Autor Adie.80, 19.12.2007
Přečteno 287x
Tipy 5
Poslední tipující: MiaaWei, Charibeja
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí