Zmatek

Zmatek

Anotace: měla jsem jeden ze svých pomatených dnů

Srdce rozlámané poledním steskem.
Pouhopouhá vsuvka deštivého dne.
Hluboko v duši uložený poklad.
Lásku v mých očích nikdo neutne.

Přespříliš pocitů v myšlenkách.
Pocit smutku a radosti.
Hádky těch pocitů u srdce.
Pocit touhy a bolesti.

Poslouchat umíráček za deštivého dne.
Krysař do pasti nás svolává.
Kápě Chárona nezestárne.
Srdce mou lásku Ti podává...
Autor Suzan, 19.12.2007
Přečteno 262x
Tipy 4
Poslední tipující: Anejet
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí