Nezhasínej

Nezhasínej

Anotace: Člověk, kterému to patří, si to asi nikdy nepřečte, přesto chci, aby aspoň ostatní věděli, že jsem nechtěla, aby odešel

Když hvězdy z nebe padají

a na noci nastane tma

to měsíc sám uhasíná

a ptáci svou cestu hledají

Nezhasínej, v očích slzy stékají

nezhasínej, kapky pláče padají

nezhasínej, vyhaslí lidé nevnímají

kde oheň znovu vzplál

Tma je v prázdných ulicích

cesty v jednu slité jsou

tebe si s sebou odnesou

zde není slyšet smích

Hvězdy nevrací se zpět

k obloze je to dál a dál

tam měsíc sám umíral

místo něj jen prázdno-hle´d

Nezhasínej, v očích hvězdy padají

nezhasínej, rty zoufalstvím volají

nezhasínej, vyhaslí lidé sténají

že nemohli shořet-zhasínají

nezhasínej, zůstaň svítit stále,

nezhasínej, buď tu se mnou dále,

nezhasínej...
Autor Aaliyan, 19.12.2007
Přečteno 525x
Tipy 3
Poslední tipující: Alien.v.v.s., fuu
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí