Rozdělení

Rozdělení

Anotace: zmatek? ne mám janso, vím, komu to patří...jedné bílé Lilii...I can´t live with or without you...still I´ m here for you for everytime...

Mělo to být dobré
skuteční přátelé navěky
ale kdo nás rozdělil
kdo to byl
někdo nový
v našich životech
přišel do nich
a začal zpívat

Je to tak snadné vás rozdělit
jste jako porcelán
jednoduché na rozbití
těžké na slepení dohromady
směju se vám do tváří
jak jste hloupé

Nejhorší Vánoční dárek
který sjme kdy dostaly
bylo naše věčné rozdělen
dva rohy na světě
tak strašně daleko
a víc než dál

když se dívám na slunce
vidím tvůj úsměv
modré oči jako krásný den
když díváš se na oblohu
vidíš mé jméno
jak ty tak já voláme
prosím poj´d zas zpět.
Autor Aaliyan, 19.12.2007
Přečteno 297x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí