Bezhvězdná

Bezhvězdná

Anotace: ...

Co mi zbylo?
...sny a střepy fantazie,
mám vztek,
a v očích smutek,

hoří mi svět,
a já ke kříži jsem přikován,
ach, ohnivá voda,
ať souží má ústa,

co mi zbylo?
...slzy a temný kout,
smích,
ten zamrzl na rtech,

hoří můj svět,
a za maskou soucitu,
se smějí mé zkáze,
tak spalte mne!

co mi zbylo?
...má víra a temná klenba,
třpytící se bez hvězd,
proč jste je snědli?!

a zeď polibků,
je náhle tak prázdná,
tak bloudím dál,
hořícím světem...
Autor Muta cum liquida, 20.12.2007
Přečteno 246x
Tipy 3
Poslední tipující: její alter ego, slepý tambor, Moonlight7
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

famózní

27.01.2008 12:15:00 | její alter ego

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí