Další...

Další...

Anotace: ....je prosinec,to se dalo čekat

Slova do ticha plynou
Další v náručí mi umírá
Kam všichni vlastně se ženou
Pak slzy akorát utírá

Nenajdeš ten ztracený čas
Nevrátíš ten svůj spěch
Už neuslyšíš nikdy její hlas
Nikdy neucítíš její dech

Odešla bez rozloučení
Beze slova
Teď čeká nás odloučení
Opět,zas a znova
Autor meggie.004, 21.12.2007
Přečteno 328x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí