Zlý sen

Zlý sen

Anotace: Jen taková myšlenka .. ale není skutečná ..

Sbírka: S láskou v zádech

Když náruč Tvá mě pevně objala
Vím, že slza má Tě hrozně dojala
Věděl jsi, že Tě hrozně miluju
A do budoucna naše sny plánuju

Byli jsme spolu každou volnou chvíli
'Ten co v náš vztah nevěří, ten se hrozně mílý'
Jo, to jsem si taky tehdy myslela
Že o opaku jej přesvědčím jsem často smýšlela

Jenže bylo pozdě, můj anděl mě opustil
Chtěl ať se mu omluvím, aby mi odpustil
'Za co omluvit? Co jsem Tobě učinila?
Miluju Tě děsně moc, čímpak jsem se provinila?'

Beze slova odešel, na tváři žádný smutek
Opustil mě, tím asi učinil velmi dobrý skutek
Ubližuju? Jsem snad ďábel?
To doufám ne! Jsem člověk, ani žádný anděl

Odpusť mi tedy, že nejsem to co chceš
Najdi si anděla a za tím si běž
Proč nebereš mě takovou jaká doopravdy jsem?
Doufám už jen v to, že všechno je zlý sen
Autor wigi.sama, 22.12.2007
Přečteno 377x
Tipy 5
Poslední tipující: Necro Immortalis, Santinan Black, .K.r.i.s.t.y.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zlé sny jsou někdy realitou...

24.12.2007 11:01:00 | Santinan Black

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí