Můj smutek

Můj smutek

Anotace: můj smutek že života a samoty bez Boha

Můj smutek je hluboký jak moře.
Bloudím lesem s písničkou
těch vzácných časů
kdy Jsi byl se mnou.

Můj smutek je široký jako oceán,
ani krása vnějšího projevu všude okolo
mi už klid nedává.

Všechno je marnost,
nic než marnost.
Autor Koli, 22.12.2007
Přečteno 245x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí