Až...

Až...

Anotace: Pro všechny, co se dnes trápí.

Výkřiky do tmy
přes sevřené rty
bolest vylitá
jak lepkavý sirup na kašel duše
odpověď, co zazní jen ve Tvých snech
čekání bez konce na zázrak, co nepřinese ani Štědrý den
nedoufej...
Až přestaneš čekat na nemožné
až všechny slzy vyschnou a začnou Ti chybět
až poznáš to, co je skryto
až se střetneš s realitou
sama sebe přestaneš popírat
a bolesti do tváře se začneš smát
až budeš myslet, že umíráš...
...tak budeš šťastná
Autor spare, 24.12.2007
Přečteno 331x
Tipy 23
Poslední tipující: Manon.H, akneliam, simsa, KuříNožička, kavec, sad_girl, Chancer, isisleo, Bíša, WhiteSkull, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

myslím, že tahle báseň dokáže lidem dát víc, než by kdokoliv tušil...

27.12.2007 14:21:00 | Jesus

I ta nejhorší hodina v našem životě má jen 60 minut...

24.12.2007 22:04:00 | Chancer

...já bych to tak neviděl ...

24.12.2007 12:37:00 | WhiteSkull

Je krásná a moc, moc moudrá.
Děkuji ti za ní.

24.12.2007 08:25:00 | Pišák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí