Už nemlžu znova...milovat

Už nemlžu znova...milovat

Anotace: .

Zničil jsi mi život
Ukradls mou lásku
Obral jsi mě o vše
Co dala jsem ti v sázku
Díky tobě necítím
To co bych dávno měla
Vzal jsi mi co jde
A proto nejsem celá.
Kvůli tobě hledám v srdci
To co každý člověk má.
Tu část co lásku lásce vrací
Mi nikdo zpátky nevydá.
Už nedokážu cítit víc.
Vše nechala jsem v tobě
A mě jsi nedal vůbec nic.
Můj klid bude až v hrobě.
Autor Helvinka, 25.12.2007
Přečteno 322x
Tipy 2
Poslední tipující: Simísek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezké...akorát ten hrob mi tam nepasuje...ale asi není lepší rým=)

26.12.2007 00:16:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí