Nevím jak to říct

Nevím jak to říct

Anotace: necítím...nečekám...nechci...nevím jak to říct...

Necítím, vážně necítím k tobě vůbec nic,
srdce jsem zahodila někam na dno popelnic.
Necítím vášeň, necítím k tobě ani kousek lásky,
nečekám odpovědi, nečekám na otázky.

Cítím k tobě odpor, když na mě večer saháš,
cítím strach, když na mě z dálky máváš,
cítím bolest, když se ke mně skláníš,
Já prý nejsem nevinná a Ty prý nepodvádíš.

Nechci být bez tebe a ani s tebou,
dny plné samoty až nepříjemně zebou,
nevím co psát, protože nevím jak to říct,
říct, že tě nenávidí... každým dnem čím dál víc.
Autor Nekonečnost, 25.12.2007
Přečteno 352x
Tipy 6
Poslední tipující: Eru Alonnar, Elisha, přema, Erion Fate, Láďa
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

věděl bych je to jedno slovo ....táhni!

10.01.2011 14:20:00 | Eru Alonnar

Perfektní! A pak, že nevíš, jak to říct...

28.12.2007 19:59:00 | Erion Fate

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí