Bez názvu

Bez názvu

Anotace: Přečtěte si sami...

Proč, když spolu jsme říkáš :“To je nuda!“ ,
proč přijdu si nyní jak malá zrůda?
Vím, že nyní kazím Ti nejlepší noc,
ale vážně mrzí mě to, moc a moc.

Doufám, že chápeš co tím chci říct
alespoň nemusela bych psát veršů víc.
S Tebou já nudu necítím i když jen ležíme,
důležitější přeci je, to co v srdci cítíme.
A JÁ VÍM,ŽE TĚ MILUJI!!
Autor Manndarinka, 26.12.2007
Přečteno 290x
Tipy 3
Poslední tipující: lalej, Mecki
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..ale otázka zní..dokážeš ho milovat i když se s ním nesměješ..a jen se nudiš???

31.08.2008 19:56:00 | KLARISA

krása :-)

26.12.2007 09:50:00 | Mecki

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí