Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anotace: ...jak bude zítra?

Že tesklivo mi je,
tak smutně, mdle a nevesele
Střídavě oblačno, místy zataženo,
občasné přeháňky se vyskytují
převžně na území mé mysli,

Že úzko mi je,
tak podivně a nesourodě
větrno, občasný hurikán
v mé lokalitě

Nízká inverze, oblačnost neznámá
deštivo s mrznoucím sněhem

Mám jen nesmělou otázku:
Kdy bude slunečno?
Autor SophieGreen, 26.12.2007
Přečteno 290x
Tipy 1
Poslední tipující: Petbab
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

posílám malé sluníčko

27.12.2007 22:27:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí