Rozesmáté jizvy

Rozesmáté jizvy

Anotace: někdy se ptám, proč mě tohle vůbec napadá...

V márnici na stole
ležíš - kus masa.
Na ARU v Motole
smrt byla spása.

Ve dveřích dívka,
tak dlouho ji znáš.
sevřená víčka
pobledlá tvář.

Vzlyká jen jemně,
slzy nepustí ven.
pod oči temně
maloval den.

Miluju tě,
opakuje stokrát.
a slova tečou
do stružky na zemi.

Chytila tvou ruku,
ale ta padá studená
a bezvládná zpět.
Jizvy svítí do tmy.

Ještě rudé.
Usmívají se.
"My jsme to věděly"
šeptají.

Ona tě nevrátí

Ty`s to věděl.

ale šel`s a rád...

a ona teď pláče, trpí
a všechno si to vyčítá.
Autor Maddean, 26.12.2007
Přečteno 376x
Tipy 6
Poslední tipující: bloumej očima, Rasputin.m, Agniezka, angel_s.r.o, její alter ego
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to prostě..hezky napsané i když ten obsah je dosti..smutný..

29.01.2009 18:13:00 | bloumej očima

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí