DEPKA

DEPKA

Anotace: Může to potkat i vás!

Temný stín se ze mne šíří
nikdo mi už neublíží
V srdci mém je smutný bol
nezmůžu se na odpor

Slunce mi už málo svítí
v srdci mém už není k žití
Všude kolem černé chmury
vtahují mě do lastury

Z veselosti do deprese
smrtka se už na mě třese
Řekni mi milý osude
bude to lepší - nebude

Snažím se tedy ze všech sil
abych tu ještě chvíli byl
Začne mi svítit slunce jasné
bude mi někdy zase krásně

Rozplynou se černé mraky
hřejivé slunce mi bude svítit taky
A na vzdory tomu osudu
já si tu ještě pobudu

Nechci dnes prchlivě šířit vášně
teď už mi začíná býti krásně
Nechci už stát jak v plotě kůl
nejsem přece žádný vůl

Vzepři se osudu dokud máš sílu
neztrácej nikdy v síly své víru
Není ti potřeba berliček opory
lidé jsou svině - lidé jsou potvory
Autor ratome, 29.12.2007
Přečteno 356x
Tipy 1
Poslední tipující: Platón
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bude to lepčí...a piš dál
RM.

17.01.2013 19:37:22 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí