Se smetanovými fousky

Se smetanovými fousky

Anotace: A ty pitomej kocoure žereš spokojené syrový maso

Se smetanovými fousky

Sama mezi
ohořelými svíčkami
a starým harampádím,
toužím alespoň po kousku
teplého tělíčka.

Už nic vysněného,
co mi stejně v rukách zemře…

Aspoň ten kocour
mi na klíně přede
a šeptá mi,
něco do ouška,
než se zvedne
a uraženě odkráčí,
že jsem ho
nehladila po hřbetě.
Autor .K.r.i.s.t.y., 31.12.2007
Přečteno 248x
Tipy 16
Poslední tipující: Severka, Já Esther Ruth, její alter ego, Bíša, Chancer, Psavec, Walentine
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo, těmhle domácím zvířátkám už asi nic nechybí...
Pěkná! ;-)

31.12.2007 12:42:00 | Chancer

Pěkná, moc pěkná, děvče.

31.12.2007 12:15:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí