Nový rok

Nový rok

Anotace: PROČ?

Nový rok přichází,
možná útrapy odchází!

Já bych,ale radši chtěla,
smutnější ještě více byla.

Mnoho jsem prožila,
nikomu se nelíbila.

Proč tedy bych se radovala.
Já jen tebe milovala!

Miluju a milovat budu,
snad dala bych ti radu.

Řekni PROČ,proč se to stalo,
v nás obouv to zůstalo.

Kdybych tehdy poslechla,
do nového roku nevkročila.

Snad by se to nestalo,
v srdci mém nezůstalo.

Ano chceš vědět to zlé slovo,které skoro není?
Vdyť je tak nevinné a tak krásně zní.

Je to .......láska,
říc to je jak řvoucí mučednická páska.

Ale srdce krvácí,
stane se ze mně EMO to necítí.

Něhu,touhu,žal,lásku,zklamání,
tohle pro mě není.

Slyším 10,9,8,7,6,
5,4,3,2,1,....
DOST!!!!!!!!!

Nechci pocítit další zklamání,a vidět tebe,
já nechci vidět už ani NEBE!!!!

Nový rok se pro mě již nekoná,
odcházím,má poklona,.....

:(
Autor Dark dream, 31.12.2007
Přečteno 303x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí