Víno

Víno

Anotace: právě jsem to napsala. je Silvestr, půl druhý v noci a já mám v sobě flašku vína pár panáků čehosi a zhruba krabku. melu z cesty

Víno... Div světa, upíjející žal.
Víno... Dá ti to, co ti život vzal.
Víno v jedné a cigereta v druhé ruce,
víno... ti vrátí tvoje srdce.

Koukni se na dno poháru.
Co vidíš... pravdu? Nebo tam ještě nedohlídneš?
V hlavě hlodá tisíc komárů,
chcípneš.

Víno, rudá záře, co vychází se sklenky.
Víno, dotkne se tvojí tváře.

Víno, pomůže zapomenout na trápení,
víno, piju ho z přesvědčení,
že svět se pak bude lepší zdát,
že budu si myslet že má mě někdo rád.
Autor Mišpule, 01.01.2008
Přečteno 287x
Tipy 3
Poslední tipující: cevert, colorka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je nádherná,hned otvírám láhev a prosápu se do dna 1***

10.01.2008 15:24:00 | cevert

Jestli jsi tuhle báseň psala pod vlivem vína ,tak se Ti opravdu povedla.díky

01.01.2008 13:30:00 | Solledat

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí