Poslední apoštol

Poslední apoštol

Anotace: ...

Zbyl mi poslední Apoštol
a čtvrtka úsměvu
jizvy se otevíraj
Ach, bože! Jak je zakrýt?
Očekávám poslední Janovu vizi

Vykostil jsem si nohy
a ohryzávám stehenní kost
saju vodku s krví
a moje maso je růžový
Je růžový! Bože!

Zbyl mi poslední Apoštol
A čtvrtka úsměvu.
Autor Thilion, 01.01.2008
Přečteno 290x
Tipy 3
Poslední tipující: Princezna.Smutněnka, její alter ego
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí