Stín

Stín

Anotace: Báseň o osamělosti.

Zdravím Tě milý příteli ,
co jsi můj věrný a jediný
co navždy budeš při mě stát.
Nežádáš ani neslibuješ,
nic oplátkou, nemusím Ti dát.

Budem si věrni navždycky,
já Tobě a Ty mě.
Bez Tebe nejsem nic,
tak jako Ty ,beze mne.

Není to šťastné poznání,
že já mám jenom Tebe,
vždyť já bych ráda někomu
snesla i modré z nebe.
Autor Solledat, 01.01.2008
Přečteno 277x
Tipy 3
Poslední tipující: vodnař
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkný...smutný...pravdivý...

01.01.2008 14:51:00 | Simísek

napiš to na modro

01.01.2008 14:03:00 | vodnař

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí