Big girls don´t cry/Velké holky nepláčou

Big girls don´t cry/Velké holky nepláčou

Anotace: ...

Potají
/v noci/
Pláču
/do polštáře/

Budeme si hrát na kamarády
/tak jak jsi to chtěl/
Vymažeme celé ty dva roky
/jako by zde nebyly/

Už nebudeme vzpomínat
/na polibky v dešti/
Na něžné dotyky
/a nebudu myslet na to,
že si se mě dotknul jako první/

Budu mlčet a žít v tichu
/a potají šeptat tvé jméno/
Nebudu se vracet
/na místa kde jsi mě tak chtěl/

Budu si hrát na šťastnou
/a v noci se převalovat/
Budu si hrát na chladnou
/a budu se snažit neuvědomovat,
jak moc mě rozpaluješ/

Ne, ne ne
/kecy, kecy, kecy/
Už nebudu plakat
/a zase lžu/

Velké holky přece nebrečí
/hloupost/
Přišel čas, stát se dospělou holkou
/nebo si uvědomit, že dospělá nejsem a nebudu/

Big girls don´t cry
/no, no, no/

Big girls don´t cry
/no, no, no/

Velké holky přece nepláčou!
.
.
Asi nejsem velká holka..
/ne, jsem maličká.. a potřebuji tvou náruč/

Big girls don´t cry
/no, no, no/
Autor Petty, 02.01.2008
Přečteno 315x
Tipy 3
Poslední tipující: NEDO, Martanka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí