Šlapeš mi po křídlech

Šlapeš mi po křídlech

Anotace: ...

Kolem tebe
Kolem mě
Vidím vše rozmazané
/chci se naučit létat/
Vlasy voní po kokosu
A chce se mi křičet
/típni tu cigaretu/
Už nemohu
Ten nápor mě táhne
/k zemi/
.
Víš /směju se/
Chci ti dát
Facku
/a celé své tělo/
Líbej mě
/a nepřestávej/
.
Třesu se
/pláčem/
A ležím
/na podlaze chodby/
Myslíš si, že jsem šťastná
A já ti to potvrdím
/pomoc, umírám/
.
Chci, aby sis mě vzal
/do náruče/
Chci tě cítit
Ale ty
/šlapeš mi po křídlech/
Potkals někdy anděla ?
Ne..
/a já jsem nikdo ?/
Autor Petty, 02.01.2008
Přečteno 327x
Tipy 1
Poslední tipující: qpal
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí