Nečekaný odchod

Nečekaný odchod

Anotace: ...

V chrám zoufalství proměnil se Váš dům
Kapesník slzami umučen
Nezvládá Tvůj um

V tichosti kričících scén
Probíhá krátký Tvůj den
Suknem černým zahalen

Za nocí bezesných
Hvězdy tiše zpovídáš
Když bytem bosá chodíváš

Prázdnou postel ranni paprsky odkryjí
Tableta k snídani bolest utlumí
...
Co bude
To nikdo neví ...
V pokoji děti vzlykají
... tati
Autor SadLily, 03.01.2008
Přečteno 322x
Tipy 5
Poslední tipující: WhiteSkull, Psavec, Vladimír P.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutné, smutmé, smutné...

03.01.2008 20:50:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí