Slzy růžím

Slzy růžím

Anotace: O smutku a slzách

Slzy a Růže,
jak vzdálené to světy
a slzy ty,teď spalují ty rudé květy.
Jak kapky deště slaného, se třpytí slzy na růžích.
Jsou jako lidská rosa,
je to vzpomínka,jak chodila jsem bosa ,
po dešti , v mokré trávě ,
jak starosti zvládaly se hravě,
jak bezstarostný smích ,
se rozléhal po kopcích.
Tak jako noc se střídá v den,
tak i nám se mění sen.
Slunce však stále bude hřát
a sen.... ,sen nám vždy dopřeje,
co budeme si přát
Autor Solledat, 05.01.2008
Přečteno 256x
Tipy 3
Poslední tipující: excited, vodnař
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...a o to je horší probuzení...já vím...

05.01.2008 12:21:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí