Oheň v ledu

Oheň v ledu

Anotace: asi tak se cítím

Není to tak dávno,
co hořel plamen veliký,
možná komu by se zdálo,
je to z minulosti kousek pravdivý.

Nyní padla zima, padl krutý mráz,
Jak bojovat lze proti tomu, když
vítr prudký chce jen zlomit vaz.

Plamen se zmenšil,
ale hoří dál.
Led ho obklopil
a on stůně sám.

Uprostřed ledu,
uprostřed kruté zimy,
zavátý ve zmrzlém sněhu,
bude mít omrzliny.

Třeba sníh ustoupí,
led roztaje a bude zas hezky,
Kdo jen to všechno pochopí
a dokáže, aby plamen hořel řecky.
Autor Inies, 05.01.2008
Přečteno 345x
Tipy 7
Poslední tipující: Bíša, Holis, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Lylča, excited, Erion Fate
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ty už jsi nedočkavá, až začnou olympijské hry?

17.03.2008 20:40:00 | jehlaspichlas

I tak si často připadám... děkuji za možnost najít se v tvém dílku..

05.01.2008 11:51:00 | excited

Krásně vyjádřený pocit..

05.01.2008 10:52:00 | Erion Fate

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí