Alkohol

Alkohol

Anotace: Je to požitek. Dodá občas sebevědomí a zničí zábrany, ale dokáže brát i to nejcennější...

„Dáme si ještě jednu do kola!“
Na odchodu ve dveřích
„Platit.“ Vrchní zavolá.
Zalovíme v peněženkách svých.
Na bar těžký prachy vysolíme
Do krásnýho auta nastoupíme.

Svištíme krajinou lesů
Projíždíme vesnicí děsů.
Zatáčka se klopí do strany
Sranda nemá zábrany.
Dvě stě v malým fáru
„Neboj máme bezva káru!“
Letíme krajinou jako blesk,
Najednou silnice uhne
Ozve se rána a potom třesk!
Krev v žilách tuhne.

Plameny olizují kapotu a stromy
Přijíždí pomoc a ozývají hlasy.
Siréna – okolo míjejí domy.

Je pozdě odcházím na věčný časy.
Život změní jedna jízda.
Jedna sklenka změní svět.
Odcházejí do náruče Krista
Ale nic je nevrátí zpět.

Když čas se zastavil
A duše z těla vyprchala
Je pozdě abys to napravil.
Stačilo jen abys sklenku vynechala
Autor Prousan77, 05.01.2008
Přečteno 282x
Tipy 1
Poslední tipující: sarycek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pájo, asi se nedá tipovat... je mi to líto..

05.01.2008 21:09:00 | Dilla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí