Mráz

Mráz

Anotace: mráz umí zamrazít všechno..občás je to dobře..

V mých očích kdysi zněla hudba
A s vlasy rád si vítr hrál.
A den mi do pokoje svítil
A do očí mi sladcé lhál.
jak úžasné to bylo ráno
Mít zkoužku zpěvů v kostele
S představou blízke perspektivy
Níc neděláni v postelí.
A v očích zněla jína hudba
Jen srdcervoucí motyvy.
Studený průvan dlouzé trápil
Každý den měníl účesy.
Začalo nečekaně sněžít
Z té bíle barvy stoupál mráz
jež zamrazíl pochmůrné cíty
Aspon' na dlouhý zímní čas.
Autor Alisa 16, 06.01.2008
Přečteno 242x
Tipy 2
Poslední tipující: Roger, estrellita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

obcas ano.."

13.01.2008 23:51:00 | Roger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí