Zbloudilé duše

Zbloudilé duše

Anotace: ...chtěly by domů..

Chuchvalce mlhy, v korunách stromů,
zetlelé listí na zemi se chvěje.
Zbloudilé duše chtěly by domů,
meluzína na cestu jim pěje.

Větrná smršť, co napadla ten den,
lomcuje bázlivými stíny.
Modlím se, modlím, ať je to jen sen,
strach se mnou točí jak větrnými mlýny.
Autor MissLucy, 06.01.2008
Přečteno 346x
Tipy 5
Poslední tipující: Bíša, Danah, andliek, Veru
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo jo,...taková...podzimní...depkoidní

06.01.2008 17:41:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí