...Konec šťastných dnů?...

...Konec šťastných dnů?...

Anotace: Nechci ublížit vám tak trpímbez vás a přesto s váma. Cítím se smutná, nedospělá a sama...

Nemajíce názvu,
co touží po útěše

Zpěv starých bláznů...
Tak řekni!
Proč voda teče?

*proud štěstí hledám v kohoutku*

Chci chytat štěstí
a smůla lepí se mi na paty.

Jak mám být šťastná,
když existuješ Ty a...
(On)

Proč je tak těžké
vybírat mezi dvěma?

Kapkami deště procházím
- nedospělá

Přesto však Bože
já na Tebe se obracím.
Dej mi zas sílu,
ať slzy ve smích převrátím.

Ať neumírám ve spárech
víly Nevěry.
Ať mám zas víru...
Když láska,ta se na dvě části nedělí...

*cítím se jak zhaslá svíce,
co na hřbitově zapálili.
Vosk stekl dolů a ztvrdl
do tvaru bezvýznamného srdce,
co tolik znamená...
Autor Sukuba, 06.01.2008
Přečteno 260x
Tipy 5
Poslední tipující: qpal, andliek, Chonglee
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hmmmm...

06.01.2008 20:37:00 | Chonglee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí