Naruby

Naruby

Anotace: ***

Do bílé tmy křičím,
nikdo mě neslyší.
Sama sebe ničím,
vlastní ruka mé rty utiší.

Přesto se ohlédnou,
němé tváře kolem.
Skrze mě pohlédnou,
"Vypořádej se sama se svým bolem".

Slzy stékají, prašné a suché,
nechávají stopu jak had v písku.
Můj křik slyší jen ucho hluché,
v srdci mám nejednu třísku.

Z velké výšky v přízemí,
skáču.
Zakázané ovoce i území,
pláču.

Využijí, odkopnou,
šeptem křičím do davu.
Kus mého srdce zase uloupnou,
nevydržím..mám obavu...
Autor estrellita, 07.01.2008
Přečteno 247x
Tipy 13
Poslední tipující: Martinecka23, Anejet, NikitaNikaT., STIMPRE, Danah, Bíša, pavlis, vodnař
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bolavá básenka, neztrácej naději.

08.01.2008 16:14:00 | NikitaNikaT.

Děkuju za návštěvu...:o)

07.01.2008 21:19:00 | STIMPRE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí