Království Duhy..

Království Duhy..

Anotace: opět temná inspirace..

Zlatý prach ze střípků
sladkého snění,
co rozsypal se z perutí anděla,
chytla jsem do svých dlaní –
černého motýla,
co tiše zpíval mi
*o světě z křišťálu,
kde žijí labutě
a lidé tam létají
/po nebi z azuru/
a navěky nehnutě tanou
nad tou nesmírnou krásou
- království Duhy.
V sedmém nebi lásky
na vrcholu štěstí míseného s blahem..*
Vyprávěl mi a já snila
o té pohádkové zemi,
které vládne Duhová víla.
/Té zemi věčných snů.../
Ale pak ztichl a já se topila
ve vlně žalu,
srdce mé přestalo bít, má naděje bídně zhynula..
A já jen tiše doufám, že se tam také dostanu..
Mé poslední sbohem patří Vám,
mým andílkům naděje..
Autor Adie.80, 07.01.2008
Přečteno 273x
Tipy 3
Poslední tipující: Vladimír P., Trewish, Petbab
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Duhová víla a černý motýl - obrazy mi mžikají před očima. Tvá báseň je plna barev, snad videobáseň. Jenom ten žal dává všemu dojmu modrošedý stín

08.01.2008 09:32:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí