Osamělá

Osamělá

Anotace: Hodně lidí se občas cítí osaměle

Cítím se osaměle,
ikdyž mám rodiče - opatrovatele,
cítím se osaměle,
ikdyž mám přátele.

Cítím se sama,
ikdyž mám kde bydlet,
ale měli by jste něco vědět.

Cítím se sama,
protože nemám domov,
utekl mi beze slov.

Snad jej někdy najdu,
s mým budoucím přítelem,
celý život bez něj nebudu,
už teď se těším mým odchodem.

Zatím musím předtírat,
že mám ten dům ráda,
bubu všechny klamat,
abych si kryla záda.
Autor Cathy, 07.01.2008
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí