Věnováno depresi

Věnováno depresi

Anotace: a spoustě dalsím věcem, do kterých vám nic není. Ale je to psaný dávno, a bolístky už přebolely...

Vem´ si žiletku, je to tak snadný,
je to rychlý, bezbolestný…
Řízni si, vůbec to nebolí.
Krev jen trochu stříká,
za chvilku jseš mrtvá.
Můžeš jen ležet a nedýchat,
s životem už nemusíš se potýkat.
Jen tak si ležet, umazaná od krve.
Je to lepší, než když ti život srdce z těla rve.
Je to snadný, se světem už nemusíš se prát,
depku už nemáš, nikdo se ti nebude smát.
Všichni budou už jen brečet.
To jsi přece chtěla,
aby se někdo taky cítil hůř, než ty.
Chcípla si kvůli svý blbosti.
A teď se cejtíš jako hovado.
Přemejšlíš, jestli ti to za to stálo!?
Autor C.alwen, 11.01.2008
Přečteno 284x
Tipy 3
Poslední tipující: Grungerr, Traci
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nevím, ale..podle mě píšeš hezky, Tvá dílka jsou..mně se moc líbí. A někdy u těch dílek je tak málo komentářů a i těch tipů. Na co ty lidi jen myslí? No..mě jsi si rozhodně získala:o)

20.01.2008 22:29:00 | Traci

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí