Temný život

Temný život

Anotace: ...

Ztrácím se na světě,
jako lístek spadlý ze stromu.

Nosím sebou zášť a tmu.

V srdci mám utrpení,temnotu,
životu nedávám ochotu,

Žal a smutek doprovází mě,
radost nepoznám v životě.

Uličky temné ještě ztemním,
slunce svit pohltím.

Neznám lásku, neznám cit,
rodinu nikdy nebudu mít.

Nikdo se mnou soucit nemá,
domov se mi těžko hledá.

Lidé se mi vysmívají,
obloukem se mi vyhýbají.

Černé kápi nosívám,
když v noci uličkami chodívám.

Černý pes u nohy,
jeho štěkot zvuk je hromový.

Já jmenuji se temnota,
jsem temnou stránkou života.
Autor Simone Byacornis, 12.01.2008
Přečteno 308x
Tipy 2
Poslední tipující: wejwa, CRASH
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

působí tu na mě z toho Silent Hill efekt *

29.01.2010 10:51:00 | CRASH

nevzdávej to, určitě máš lásku lidí, jen to nevidíš teď, jako já, to se stává, neboj...

13.01.2008 13:13:00 | toužím.jít.dál

ale joo, určitě je někdo, kdo tě má rád... pro koho stojí za to tu kápi odložit=))

12.01.2008 19:56:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí