Po střechách..

Po střechách..

Anotace: bloudím, vzhůru ke hvězdám a zas zpět.. dolů.. //kritizjte, v tomhle případě mi to jen prospěje.. bych se měla asi víc snažit..

Po střechách,
nad osamělými ulicemi,
kudy se prohání pouze Meluzína,
bloudím v představách,
nad hlavou nebe s hvězdami,
v ruce sklenku vína,
hledaje odpovědi v otázkách..

Po schodech do nebe,
došla jsem do Pekla
a má sklenka se rozbila
na sto tisíc střepů iluzí.,
má naděje utekla
a všechny mé sny pobila..

Po hvězdách jsem bloudila
a každá se na mě studeně usmála
nevidím neslyším a jsem němá,
snad za to, že bez víry jsem se modlila
a s Osudem svým se nesžila,
-však řekněte – kdo ale tohle nemá?..

Po střechách příbytků v nebi,
setkání s hvězdami
a přijmutí všech trestů..
Jsem zase tady,
octla jsem se znovu zde na zemi,
a nikdo mi již neuvěří tuhle směšnou frašku..
Autor Adie.80, 12.01.2008
Přečteno 250x
Tipy 4
Poslední tipující: Vladimír P., Simísek, Petbab
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tvůj styl psaní se mi líbí. Je posmutnělý a tak se mi to líbí. Má to jiskru!

19.01.2008 16:39:00 | Vladimír P.

jj...buď s náma...

15.01.2008 20:26:00 | Simísek

nevzdávej život!!pěkné veršíky...

13.01.2008 13:09:00 | toužím.jít.dál

Frašku? Ne. To je drama. Myslím..že hledat je lidské a nenajít taky. Jenom se nevzdávej a já taky ne

13.01.2008 00:11:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí