vzpomínky...

vzpomínky...

Anotace: vzpomínky na lehkovážnost

vzpomínky...
vzpomínky na okna

na hvězdy

topím je v popelníku

záclony...
záclony rozfoukal vítr

za trest
odhazuji do tmy

kusy sebe...

jakobych...
jakobych milovala

a přitom jen předstírám

předstírám,že žiji...

a ledový...
ledový vzduch

políbil tvou šíji...

a na rozloučenou...
na rozloučenou si můžeš vybrat
Autor ztracená, 13.01.2008
Přečteno 309x
Tipy 8
Poslední tipující: STIMPRE, .K.r.i.s.t.y., její alter ego, Vladimír P.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vybírej správně

16.01.2008 11:52:00 | .K.r.i.s.t.y.

Přeji Ti klid na duši...

13.01.2008 12:57:00 | toužím.jít.dál

jen předstíráš, že žiješ?

13.01.2008 12:17:00 | Vladimír P.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí