ještě chvilka v naději??

ještě chvilka v naději??

Anotace: mám vás ráda a proto opětovně posílám pohlazení po těle i duši, to myslím, že potřebujeme a nikdo se snad nebude zlobit za to...

Snažím se otevřít oči...Bojuju s deštěm...Tolik se snažím...Vyjít z bolesti...Zapomenout tělo...Pršet duhou a věčným světlem...Vytočit se z kruhu ven...Snažím se otevřít oči...Bojuju s kyselinou...Sama se sebou...Tolik mě to vyčerpává...Vím, že tu budeš...Prosím, dostaň mě z toho všeho ven...
Autor toužím.jít.dál, 15.01.2008
Přečteno 239x
Tipy 4
Poslední tipující: NikitaNikaT., dva, Charibeja
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Málá jiskřička, jež ju není téměř vidět, bojuje a chce žít ... snaží se a ty jí musíš pomoci. Jde o Tebe.

19.01.2008 13:19:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí