Lebku probodat.

Lebku probodat.

Anotace: takova...

Lebku probodat.

Ke spánku chci si zbraň dát,
Místo toho ,tam tužku mám,
Chci si mozek a lebku probodat!

Nechci o ničem vědět,
chci spát.
V krvi.
Ve svém smutku.
Jsem v něm uzavřena ,jak v kleci ,tajemného pátku.

Slzy v očích mám-nevím proč?
Nechci tě znát!
Nechtěla!
Trpím vzpomínkou na tebe.

Srdce na tisíce kousků mám.
Už nechci milovat.

Jako vždy jen další lásky zklamání.
Z temnoty hrůzy vyhání.
Duši v trosku promění.
Slzy z ní pak ždíme-místo deště.
Proč pršívá věčně?
Proč?
Autor Yukki, 15.01.2008
Přečteno 287x
Tipy 10
Poslední tipující: Walentine, Edja, toužím.jít.dál, Simísek, Psavec, Azazen
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

rozumím Ti...mám podobné pocity, posílám povzbuzení

16.01.2008 11:49:00 | toužím.jít.dál

nádherný=( jakože smutný no...=( ale myslím, že chápu...

15.01.2008 11:32:00 | Simísek

Na tuto otázku ti nikdo odpoveď nedá,však bude líp a na tváři budeš úsmev mít.

15.01.2008 10:24:00 | Azazen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí