Srdce

Srdce

Anotace: Kdo ví, co je to skutečná láska?

Srdce

V zajetí zvláštní moci oddalo se srdce srdci,
nádherný sen zdál se v noci.

Co má se stát, stane se,
jsou věci, které srdce neunese
a měsíc hvězdy nese.

Láska je překrásná i smutná píseň, co chceš ji pět,
ale už se nedá vzít zpět.

Chci jít, kudy dá se projít,
chci navždy žít.
Z poháru falešné lásky dál
nechci pít.
Autor Vlasťulka, 15.01.2008
Přečteno 266x
Tipy 1
Poslední tipující: Dračičák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí