Duše

Duše

Anotace: Každý už zažil určitě nějakou bolest.

Duše

Bolest je stínem ve slunečním svitu,
štestí světlem v temnotě.
Nesmíš věřit světu, neboť
vše tě jednou zklame.

Můžeš jehlou nápis vyšít,
že na nebi ve hvězdách
osud chtěl bys číst.

Tolikrát se projdeš s láskou po nábřeží
a pak jdeš tou samou cestou sám.

Víš, něžná duše ze skla je,
ona bude tu,
dokud se nerozbije.
Autor Vlasťulka, 16.01.2008
Přečteno 263x
Tipy 3
Poslední tipující: toužím.jít.dál, Dračičák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí