Mlha

Mlha

Anotace: O nejistotě a tápání

Mlha

Nevidím krásu kolem sebe,
nad hlavou nemám modré nebe,
už není slyšet ptáků zpěv,
jen vlhko a nevlídno,až u srdce mne zebe.

Je to snad předzvěst něčeho,
co zkončiti už nemá?
Bude mne slunce ještě hřát,
než nastane zima?
Nevím ,co všechno se v duši děje,
než nastane čas beznaděje.

Přichází tichounce ,jakoby po špičkách,
aby nevyplašil klid, co usídlil se v nás
a nenápadně prostoupí nám mysl.
Jen srdce se svírá ,to odchází mu víra,
že slunce zase vysvitne.
Autor Solledat, 17.01.2008
Přečteno 280x
Tipy 6
Poslední tipující: prostěholka, WhiteSkull, toužím.jít.dál, vodnař, Petbab
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a svahem kráčí Soledat,,,pěkné

17.01.2008 09:18:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí