Pochodeň plná žalu

Pochodeň plná žalu

Anotace: Prosím o vaše názory.

Vidím malou jiskřičku
Jak pomalu klouzavě padá dolů
už jenom malou chviličku
a budeme zase lásko spolu.

Trochu jsem tomu pomohl
a benzín nalil na sebe
bez tebe bych žit nemohl
bez všech jo, jen ne bez tebe

Jak ta jiskřička pomalu padá
Hlavou mě běží spousta myšlenek
Vím že by sis to určite přála
a že si mě vždycky měla ráda.

Jiskřička už dopadla
a ze me pochodeň se stala
má láska k tobě nikdy nezvadla
a vím, ze by jsi mě posledni sbohem ráda dala.
Autor Surralis, 17.01.2008
Přečteno 282x
Tipy 6
Poslední tipující: Patrik Mališ, andrusineck, Princezna.Smutněnka, Kanzy, Ceký
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkná básnička a nepříliš tradiční způsob smrti(njn podřezávání už je asi out:-))

17.01.2008 16:59:00 | Kanzy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí