Sen o smrti

Sen o smrti

Anotace: někdy někdo nenávidí svět jako plno lidí co chodí po tého zemi a přesto se umřít bojí....

Už nic mě tu nedrží

Nemám nikoho kdo mě podrží

Všichni mí blízcí už jsou pryč

Ta samota a bolest mě svírá a nepustí

Kdy mě život ze svých služeb propustí ?

Já chci zemřít a to hned

Nenávidím tenhle svět

Chci zemřít přesto smrti se bojím

Ale tu bolest v srdci už neustojím

Bolí to strašně moc

Každý den a každou noc

Každý máme svůj vlastní sen

Já zas ten že tu nebudu už ani den

Strach mi ale nedovolí se vším skončit

Bez tak nemám s kým se loučit

Doufám že jednou svůj strach překonám

V jeden osudný den

Splním si svůj krásný sen
Autor Snilek.holka, 17.01.2008
Přečteno 275x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

super básnička.strašně blízká mým pocitům v poslední době..i když předpokládám, že byla napsaná v těžké chvilce..

05.02.2008 15:01:00 | BarborkaM.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí