Viděla jsem

Viděla jsem

Anotace: tohle nevím co bych k tomu dodala snad jen ...nic moc

Viděla jsem přijít muže v černém hábitu

Viděla jsem jak vytahuje ruku z ukrytu

Viděla jsem jak po dívce se sápe

Viděla jsem jak neohrabaně na ní hrábne

Viděla jsem jak u nohy mu stojí pes

Viděla jsem jak chce udělat radikální řez

Viděla jsem jak nožem přejede po jejím krku

V Bolesti a křiku se dívka kácí k zemi

V Pokoji a klidu leží už nebude křičet pomozte mi

Viděla jsem jak na dívčino tělo hodí růži

Moje oči se mi pomalu úží

Já neviděla smrt dívky ale svou

Život je jen pouhou hrou …..
Autor Snilek.holka, 17.01.2008
Přečteno 226x
Tipy 1
Poslední tipující: excited
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí