Věčná noc

Věčná noc

Anotace: ...

Tato noc tmou svítí
již dvacátým rokem
a den v nedohlednu.
Temnotu jak listí
vidím stále okem
stejným padat ke dnu.

Dno mého bloudění
ková mne kladivem
na kovadlinu snů.
Kuji sám své dění
v té noci, s obdivem,
že se nerozpuknu.

Kolik let ještě noc
setrvá v trvání
na mé duši němé.
Jak zle je, zle je moc
v opuštěné dlani.
Nezbývá nic – sněme!
Autor Žiťa, 19.01.2008
Přečteno 279x
Tipy 4
Poslední tipující: toužím.jít.dál, Charibeja, Simísek
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Snít o své smrti... nebo se zabít!

20.01.2008 00:33:00 | Žiťa

bohužel někdy člověk nemá sílu ani k tomu snění...co zbývá těm?

19.01.2008 11:19:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí