NADĚJE UMÍRÁ POSLEDNÍ

NADĚJE UMÍRÁ POSLEDNÍ

Anotace: ...

Opouštím duši svou,
vzpomínky si tiše přehrávám.
Většinou mají melodii bolestivou,
s pozitivní mocí karty prohrávám...

Vzpomínky, i když nejdou slyšet,
řvou do prázdnoty.
Proč na ně pořád musím myslet,
vždyď uložila jsem je do šuplíku "NICOTY" !!

Má duše pomalu pryč odplouvá...
sama nevím kam.
Poslední záchranná nitka popraská,
už dávno všechno kolem sebe nevnímám...

Na všechno zapomeneš, když spíš
a neboj, ve spánku žádnou melodii neuslyšíš...

...PŘESTAŇ! VSTAŇ, VYKROČ SE VZPŘÍMENOU HLAVOU A ZAPOMEŇ...
Autor Linda Etschyick, 20.01.2008
Přečteno 253x
Tipy 5
Poslední tipující: Sparhawk, Linushka, Simísek, 0-0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

souhlas s oběma, ale je to hezké.

26.01.2008 17:36:00 | Linushka

jenomže ono to nejde přestat, že...=(

20.01.2008 20:24:00 | Simísek

Občas tam cítím nucené rýmy.
Ale jinak je celkem hezká :) Taková pociťovka

20.01.2008 12:00:00 | 0-0

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí